Uitnodiging voor deelname aan Symposium

Slimme bereikbaarheid voor een gezonde, economisch sterke en aantrekkelijke stad 

Op 30 juni 2016 van 09.00 - 13.00 uur vindt het Symposium plaatst. Rotterdam heeft een nieuw Stedelijk Verkeersplan met ambitieuze doelen waarmee wij toewerken naar vitale mobiliteit in dienst van een gezonde, economisch sterke en aantrekkelijke stad. Hierbij kijken we niet alleen naar wie waar rijdt, vaart, loopt of fietst, maar ook naar een gezonde, duurzame en slimme onderlinge afstemming van de verschillende soorten vervoer en inrichting van de stad. Het Stedelijke Verkeersplan Rotterdam legt de basis hiervoor en gaat over keuzen voor de lange termijn. Keuzen die voor uw organisatie van belang zijn en doelen die we samen met organisaties, als die van u, in de stad willen realiseren. Uw mening en idee├źn zijn dan ook zeer belangrijk voor toekomst van de stad.

Het symposium biedt de mogelijkheid om de visie op verschillende deelgebieden verder te ontwikkelen. Met inbreng en inzichten en gezond verstand van u, verkeers-
professionals, experts, wetenschappers, ondernemers, stakeholders en burgers. Samen bouwen we aan Vitaal Verkeer in Rotterdam voor nu, op weg naar 2030 en daarna.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit symposium. Journalist en presentator Sander de Kramer is de dagvoorzitter, Hoogleraar Derk Loorbach spreekt over transitie van mobiliteit. Daarnaast kunt u deelnemen aan een van de vier interactieve debatten over vraagstukken die volgen uit het Stedelijk Verkeersplan.

Het symposium vindt plaat in de Rotterdams Schouwburg en wordt afgesloten met een netwerklunch.

Klik hier voor een uitgebreide uitnodiging


Direct aanmelden kan hier.