REMINDER: UITNODIGING EVENT LOGISTIEK010+

 

De keynote speakers zijn bekend!

Op 3 oktober 2018 organiseren wij (TLN, evofenedex, De Verkeersonderneming en gemeente Rotterdam) Logistiek010+, het event voor ondernemers in de transport of logistiek in & rond Rotterdam. Dit zijn de sprekers:

Judith Bokhove, Wethouder Mobiliteit gemeente Rotterdam

Judith Bokhove is sinds 5 juli 2018 wethouder Mobiliteit in Rotterdam namens GroenLinks. Voor haar is het allerbelangrijkste dat Rotterdam een veilige, schone en toekomstgerichte stad is. Dat overheid, kennisinstituten en bedrijfsleven zich samen sterk maken voor duurzame oplossingen. Door elkaar te ontmoeten, te kijken wat de ander nodig heeft én elkaar de kansen te bieden.

Stefan Holthausen, Algemeen directeur / CEO van Holthausen Group

Holthausen Clean Technology maakt voertuigen en apparaten duurzaam met behulp van waterstof technologie. Ook is Holthausen bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van tankstations voor duurzame brandstoffen in heel Nederland. Dit onder de noemer Energy Points. Holthausen gaat in op de vraag wat het voor ondernemers betekent om de overstap te maken naar waterstof.

Ron van Duin en Ewoud Moolenburgh, Hogeschool Rotterdam - LEVV-LOGIC project

In het project LEVV-LOGIC is onderzoek gedaan naar de inzet van lichte elektrische vrachtvoertuigen (LEVV’s) voor de levering van goederen in steden. In dit project werd gewerkt aan nieuwe kennis over logistieke concepten en business modellen met LEVV. Met als doel deze kennis toe te passen voor een rendabele inzet van LEVV voor stadslogistiek. Vandaag worden de resultaten gepresenteerd.

U komt toch ook? Wilt u zeker zijn van een plaats? Meld u direct aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar: logistiek010@rotterdam.nl

 

 

Programma

Welkom
Vanaf 13.00 uur: ontvangst. Het kennisplein staat voor u open (let op! Dit is eerder dan voorgaande bijeenkomsten). Locatie is Hal4 aan de Maas, Rotterdam

 

Om 13.30 uur wordt u verwelkomd door dagvoorzitter Cees Vingerling. Sinds 2015 is hij namens De Verkeersonderneming gebiedsregisseur Rotterdam Zuidwest en is hij  namens VNO-NCW mobiliteitsmakelaar Rotterdam. Hij gaat in op het thema “Tijd voor een volgende stap” en nodigt u uit om uw volgende stap te delen. Zoals van ons gewend, zijn er weer inspirerende sprekers aanwezig, meer informatie hierover volgt later.

Workshops
Na het plenaire gedeelte kunt u deelnemen aan veel verschillende workshops omtrent de logistiek in en rond Rotterdam. Centraal staat de vraag “Wat kan een volgende stap zijn”. Meer duurzaam? Meer schoon? Meer efficiënt? Of meer …’ Tijdens de interactieve workshops wordt kennis gedeeld en wordt u uitgedaagd om oplossingen omtrent efficiëntere logistiek en verduurzaming aan te dragen.

Kennisplein

De hele middag is het kennisplein geopend en kunt u 1-op-1 in gesprek gaan met ondernemers die interessante oplossingen bieden.

Weerzien
Aan het einde van de middag kunt u uw vakgenoten ook ontmoeten tijdens de afsluitende netwerkborrel. Cees Vingerling neemt hier de dag door en probeert samen met u om de bijeenkomst waarde te geven voor de logistiek in Rotterdam.

U komt toch ook? Wilt u zeker zijn van een plaats? Meld u direct aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar: logistiek010@rotterdam.nl

 

De eerste workshops zijn al bekend:

Bouwen midden in de stad

Door: Matthijs Wentink, Count & Cooper  en Arjan van Os, De Verkeersonderneming

Opladen en -lossen in de binnenstad

Door: TLN en evofenedex

DKTI project: FLEX EV -snellaadplein
Door: Pitpoint

Stadslogistiek
Door: PostNL