LEVV-NL enquête lichte elektrische vrachtvoertuigen

Voor gebruikers, producenten en verkopers van lichte elektrische vrachtvoertuigen

Via een online enquête willen wij inzicht krijgen in de productie, toepassing en de verwachte groei van lichte elektrische vrachtvoertuigen en elektrische transportfietsen in Nederland (LEVV-NL). LEVV staat voor licht elektrisch vrachtvoertuig. Het zijn voertuigen met elektrische aandrijving of (trap)ondersteuning en een maximaal laadvermogen tot 750 kg. Gebruikt, produceert of verkoopt u deze voertuigen? Dan vragen we om uw medewerking!

KLIK HIER VOOR DE ENQUÊTE

Doel van het onderzoek

In opdracht van van Connekt werken Loendersloot Groep, de Hogeschool van Amsterdam en Fietsdiensten.nl aan het project LEVV-NL. Het doel van LEVV-NL is om inzicht te krijgen in het aantal bedrijven dat LEVV’s gebruikt, wat de ervaringen zijn, en het aantal LEVV’s dat nu en naar verwachting in 2020 door Nederland rijdt. Met deze kennis kunnen we lokale, regionale en nationale beleidsmakers overtuigen van het belang van goede voorzieningen voor LEVV's.

LEVV-NL is onderdeel van het 2-jarige onderzoeksproject LEVV-LOGIC.

Deelname en resultaten

De resultaten van deze enquête worden geanonimiseerd en samengevoegd, zodat het niet mogelijk zal zijn om individuele bedrijven te identificeren. Indien u een mailadres opgeeft, zal het eindrapport u na afloop van het project toegestuurd worden. Wij hopen dat u de tijd wilt nemen om de vragenlijst in te vullen. Bij voorbaat bedankt! Onder de respondenten wordt een promotiepakket t.w.v. EUR 250 verloot. 

Contact

Voor meer informatie over de vragenlijst kunt u contact opnemen met Bas Hendriksen (Loendersloot Groep): bas@loenderslootgroep.nl

Lees hier laatste nieuwsbrief.