Verdien geld door duurzaam rijgedrag en word de beste chauffeur van Rotterdam.

Bent u ondernemer in het goederenvervoer*, gevestigd of opererend in de regio Rotterdam?
Wilt u het rijgedrag van uw chauffeurs verbeteren, kosten verminderen en Rotterdam laten zien dat de beste chauffeur bij u werkt?

Meld u dan nu aan door een mail te sturen naar info@010greendeal.nl met daarin uw contactgegevens of door hier uw gegevens in te vullen met daarbij de vraag/opmerking "chauffeurswedstrijd".

Aan de hand van uw inschrijving wordt contact met u opgenomen en de mogelijkheden besproken. De gemeente behoudt het recht te bepalen welke bedrijven kunnen meedoen aan de hand van de opgestelde selectiecriteria.

*) Onder goederenvervoer vallen busjes en vrachtwagens. Een breed spectrum aan vervoerders kan zich aansluiten, variërend van nationale en internationale vervoerders, de publieke sector tot kleine onafhankelijke vrachtrijders.

De Rotterdamse chauffeurswedstrijd

Gemeente Rotterdam organiseert vanaf januari 2016 de wedstrijd ‘De beste chauffeur van Rotterdam’. Door deel te nemen aan de voorrondes en daadwerkelijk het rijgedrag te verbeteren, maakt uw chauffeur kans om mee te doen aan de wedstrijddag. De beste chauffeurs treffen elkaar in najaar 2016 in Rotterdam.

Slimme oplossing: gratis BestDriver-app

In de voorrondes wordt het rijgedrag van de chauffeurs gemonitord door een app die gekoppeld is aan het in-carsysteem van de vracht- of bestelwagen. De chauffeur wordt met deze app geadviseerd en gestimuleerd zijn rijgedrag (nog verder) te verbeteren. De app is ook in staat om het rijgedrag van de deelnemende chauffeurs op een gelijkwaardige wijze met elkaar te vergelijken. Zo kan een eerlijke selectie gemaakt worden voor de groep chauffeurs die mag deelnemen aan de wedstrijddag. De app wordt gratis beschikbaar gesteld door de gemeente Rotterdam. 

Duurzaam rijgedrag = kostenbesparing

Als de chauffeurs van uw bedrijf mee doen, dan zal dat leiden tot bewuster en beter rijgedrag. Dat zult u als bedrijf direct merken in vermindering van schade en onderhoudskosten. Bovendien kan de app een flinke brandstofbesparing betekenen voor uw bedrijf. Met de BestDriver-app kunt u het brandstofverbruik binnen 2 maanden met maar liefst 5% terugbrengen. In potentie zijn door extra beloningen grotere besparingen haalbaar.

1e voorronde van start!

Vanaf 1 maart 2016 gaan de eerste chauffeurs de strijd aan om een plek te bemachtigen voor de wedstrijddag.