Bubble Post in Rotterdam

In het kader van een Europese uitbreidingsstrategie vestigde Bubble Post zich na Utrecht en Amsterdam recentelijk ook in Rotterdam. Het ecologische stadsdistributie bedrijf verlost steden van hun inefficiënte, vervuilende en vooral kostebare leveringen en geeft de Europese stad opnieuw de ruimte en adem die het verdient.

Ecologische voertuigen

Gespecialiseerd in first -and last mile leveringen bundelt Bubble Post droge, gekoelde en diepgevroren goederen in hun depot aan de rand van de stad. De zelfontwikkelde software plant de routes efficiënt in en kleine elektrische voertuigen zorgen voor de ecologische verdeling van de pakjes.

Bubble Post is constant op zoek naar innovatieve ideeën en voertuigen voor hun transportoplossingen. Dit bewijzen ze met het inzetten van de lichte en krachtige Stint. Dit opmerkelijke voertuig ondersteunt de cargo-bikes voor de korte en moeilijke routes in het stadscentrum.

Slimme software planning

Bubble Post bewijst zich als moderne en innovatieve transporteur met zelf ontwikkelde planning software. Hun systeem is geënt op Google Maps en ligt aan de basis van hun operationeel succes. Het zorgt voor een drastische verlaging van de lengte en laadfactor van elke route door de meest efficiënte route te berekenen en het best aangepaste voertuig te selecteren.

Interesse in de diensten van Bubble Post? Bezoek onze website of mail naar sales@bubblepost.eu.