Post-Kogeko Logistics

Post-Kogeko is ontstaan vanuit een passie voor transport. Die passie heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn: een toonaangevende logistieke dienstverlener die tot het uiterste gaat om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar dat is niet het enige wat we belangrijk vinden.

Duurzaamheid voorop

Naast onze passie voor logistiek hebben wij bij Post-Kogeko een passie voor duurzaamheid. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij willen niet vooruitlopen, wel vooroplopen! Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als logistiek dienstverlener kunnen we een bijdrage leveren aan het verminderen van CO2-emissie en uitstoot van fijnstof. Met het oog op milieueisen hebben we een groot deel van ons wagenpark vernieuwd. Onze chauffeurs volgen trainingen om het brandstofgebruik en CO2-uitstoot te verminderen en veilig te rijden.

MVO doe je niet alleen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kent geen grenzen. Zorg voor het milieu en rekening houden met de mensen om ons heen stopt niet bij de grenzen van ons bedrijf, vinden wij. Met duurzaam inkopen geven wij hier bijvoorbeeld invulling aan. We maken de keten bewust van onze gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij streven ernaar dat onze leveranciers voldoen aan onze normen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij onze leveranciersselectie en -evaluatie besteden wij hier aandacht aan. Ook ons partnerschap met Greendeal010 is hiervoor belangrijk. Zo blijven we betrokken, ook bij de andere belanghebbenden in de keten.

Meer over Post-Kogeko

Post-Kogeko Logistics is een logistieke dienstverlener met 450 medewerkers. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vervoeren van voedsel. Dat doen we met ruim 240 trucks en 340 trailers. Post-Kogeko heeft vestigingen in Maasdijk en Ridderkerk en diverse standplaatsen verspreid over het land.