Getru bedrijven

Dat bedrijfsvoering milieubewust moet zijn, staat niet eens meer ter discussie bij Getru. We kijken graag verder: hoe zorgen we samen dat duurzaamheid voor iedereen zakelijk interessant wordt?

Getru is méér dan een transporteur. We zijn erkend opleider, en met onder andere een modern bedrijfswagenonderhoud- en keuringscentrum, een wasstraat en eigen carrosseriewerkplaats verzorgen we alle aspecten van transport. Zo houden we de kwaliteit van ons transport hoog en de dienstverlening betrouwbaar. Door ons niet alleen bezig te houden met het werk op de weg, zorgen we bovendien dat het transport van begin tot einde milieuvriendelijk verloopt.

Niet moeilijk

Maar milieuvriendelijk is niet moeilijk, vinden we bij Getru. In onze bedrijvengroep wijden we niet uit over duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, we doén het gewoon. In november 2013 haalden we de hoogste score van Ecostars. Dit hadden we onder meer te danken aan de chauffeurstrainingen die we zelf hebben ontwikkeld, een fleetmanagementsysteem en een moderne vloot van 150 energiezuinige voertuigen.

Grootste uitdaging

Groen doén is dus geen issue, de grootste uitdaging is om duurzame bedrijfsvoering rendabel te maken. Om niet alleen je wagenpark duurzaam te maken, maar ook je businesscase. Er moet ten slotte wel iets verdiend worden. Dit vraagt om vindingrijkheid en creativiteit. Daar moeten we de komende tijd naar op zoek.

Een samenwerking als Green Deal 010 kan daarbij helpen.  Daarbij kunnen bedrijven en overheid elkaar inspireren om een succesvolle en duurzame bedrijfsvoering te ontwerpen. Zo stimuleren we elkaar, delen we onze kennis met anderen en zorgen we samen voor een succesvol businessmodel dat interessant is voor meer organisaties.